Rezervoare de acumulare

Solicitaţi dimensionarea rezervorului de acumulare şi oferta de preţ

     Rezervoarele de acumulare (Puffer) tip PC-C sunt echipamente pentru stocarea agentului termic în instalaţiile de încălzire şi sunt utilizate în centrale termice. Acestea preiau şi înmagazinează energia termică furnizată de cazan şi o trimit spre spaţii de încălzit.

      Rezervoarele de acumulare (Puffer) tip PC-CA(S) sunt echipamente pentru stocarea agentului termic în instalaţiile de încălzire şi sunt utilizate în centrale termice. Acestea preiau şi înmagazinează energia termică furnizată de cazan şi o trimit spre spaţii de încălzit şi pentru alimentarea punctelor de consum cu apă caldă menajeră.

     Rezervoarele de acumulare (Puffer) tip PC-CA(S) sunt echipamente pentru stocarea agentului termic în instalaţiile de încălzire şi sunt utilizate în centrale termice. Acestea preiau şi înmagazinează energia termică furnizată de cazan şi o trimit spre spaţii de încălzit şi pentru alimentarea punctelor de consum cu apă caldă menajeră. Apa caldă menajeră se prepară într-un rezervor mai mic amplasat în interiorul pufferului (TIT - tanc în tanc), iar agentul termic pentru încălzire se prepară în corpul pufferului.

     Rezervoarele de acumulare (Puffer) tip PC-CA(S) sunt echipamente pentru stocarea agentului termic în instalaţiile de încălzire şi sunt utilizate în centrale termice. Acestea preiau şi înmagazinează energia termică furnizată de cazan şi o trimit spre spaţii de încălzit. Ca variantă alternativă de încălzire a apei din puffer este un tub imersat compact alimentat cu gaz montat în gura de vizitare a rezervorului.

Pufferele sunt folosite cel mai frecvent in ȋnstalaţiile cu cazane pe combustibil solid şi se ȋntȃlnesc sub diferite denumiri: acumulatoare/stocatoare/rezervoare de acumulare/vase tampon de agent termic.

Veţi primi ȋn cel mai scurt timp posibil un chestionar cu datele necesare.

    Rezervoarele de acumulare (Puffer) tip PC-CA(S) sunt echipamente pentru stocarea agentului termic în instalaţiile de încălzire şi sunt utilizate în centrale termice. Acestea preiau şi înmagazinează energia termică furnizată de cazan şi o trimit spre spaţii de încălzit şi pentru alimentarea punctelor de consum cu apă caldă menajeră. Ca variantă alternativă de încălzire a apei din puffer este un tub imersat compact alimentat cu gaz montat în gura de vizitare a rezervorului.

     Rezervoarele de acumulare (Puffer) tip PCT-CA(TIT) sunt echipamente pentru stocarea agentului termic în instalaţiile de încălzire şi sunt utilizate în centrale termice. Acestea preiau şi înmagazinează energia termică furnizată de cazan şi o trimit spre spaţii de încălzit şi pentru alimentarea punctelor de consum cu apă caldă menajeră. Ca variantă alternativă de încălzire a apei din puffer este un tub imersat compact alimentat cu gaz montat în gura de vizitare a rezervorului. Apa caldă menajeră se prepară într-un rezervor mai mic amplasat în interiorul pufferului (TIT - tanc în tanc), iar agentul termic pentru încălzire se prepară în corpul pufferului.

     Rezervoarele de acumulare (Puffer) tip PCTS-C sunt echipamente pentru stocarea agentului termic în instalaţiile de încălzire şi sunt utilizate în centrale termice. Acestea preiau şi înmagazinează energia termică furnizată de cazan şi o trimit spre spaţii de încălzit. Ca variantă alternativă de încălzire a apei din puffer este un tub imersat compact alimentat cu gaz montat în gura de vizitare a rezervorului şi încălzire de la panouri solare.

     Rezervoarele de acumulare (Puffer) tip PCTS- CA(S) sunt echipamente pentru stocarea agentului termic în instalaţiile de încălzire şi sunt utilizate în centrale termice. Acestea preiau şi înmagazinează energia termică furnizată de cazan şi o trimit spre spaţii de încălzit şi pentru alimentarea punctelor de consum cu apă caldă menajeră.. Ca variantă alternativă de încălzire a apei din puffer este un tub imersat compact alimentat cu gaz montat în gura de vizitare a rezervorului şi încălzire de la panouri solare.

      Rezervoarele de acumulare (Puffer) tip PCTS-CA(TIT) sunt echipamente pentru stocarea agentului termic în instalaţiile de încălzire şi sunt utilizate în centrale termice. Acestea preiau şi înmagazinează energia termică furnizată de cazan şi o trimit spre spaţii de încălzit şi pentru alimentarea punctelor de consum cu apă caldă menajeră.. Ca variantă alternativă de încălzire a apei din puffer este un tub imersat compact alimentat cu gaz montat în gura de vizitare a rezervorului şi încălzire de la panouri solare. Apa caldă menajeră se prepară într-un rezervor mai mic amplasat în interiorul pufferului (TIT - tanc în tanc), iar agentul termic pentru încălzire se prepară în corpul pufferului.

CALORSET SRL​ 

Str. Uzinei nr. 60 , Carei, 445100,  Romania

Tel.      0040 261 861 220  

Fax.     0040 261 861 221 

Mobil.  0040 744 816 294

Email: office@calorset.com

Termeni si conditii

  • Facebook
  • YouTube